Home

Feestdag 50 jaar Poort op 6 oktober – meld je nu aan!

Voor alle vrijwilligers, die actief zijn bij ‘De Poort’, hebben we in zaterdagavond 6 oktober een feest. We vinden het erg leuk om dan oud-leiding van de clubs, van het Poortkamp, van de jeugdsoos, oud-bestuursleden en de ere-leden te ontvangen.

Geef je op voor de feestavond door een mail te sturen naar: stichtingdepoort50jaar@gmail.com

Voor meer informatie kijk op deze pagina.

 

 

Welkom op de site van De Poort!

De Poort houdt zich in Pijnacker bezig met jeugdwerk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. We organiseren het hele jaar door veel en verschillende activiteiten.

De KnutselclubsGrappenmakers

Wekelijks zijn er clubs voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Alle clubs zijn voor jongens en meisjes.
Tijdens de clubs wordt er met veel verschillende materialen gewerkt, waarvan schitterende werkstukken worden gemaakt.

Het Poortkamp

In de zomervakantie wordt in de vijfde week een spetterende kampweek georganiseerd. Het kamp is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het Poortkamp betekent een week lang op stap met leeftijdgenoten, slapen in stapelbedden, zwemmen, samen je keel schor zingen, lekker eten en drinken en natuurlijk heel veel verschillende activiteiten in en rond het bos en sportveld!

De Rommelmarkt

Jaarlijks wordt er een grote rommelmarkt georganiseerd. Behalve de rommelmarkt is er ook een veiling, een plantenmarkt en het rad van avontuur. De opbrengst komt ten goede aan het jeugdwerk van De Poort.

Het Poortertje

Het Poortertje is ons clubblad dat 3 keer per jaar uitkomt (wintereditie, voorjaarseditie en einde seizoen editie). In dit blad, staan naast allerlei informatie over de activiteiten, ook puzzels, leuke verhalen en foto’s.