Terug naar De Poort

Wat doen we?

De Knutselclubs

Wekelijks zijn er clubs voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er zijn twee locaties waar de clubs gehouden worden, het Poortgebouw in Pijnacker Noord en in Klapwijk boven de Ontmoetingskerk. Alle clubs zijn voor jongens en meisjes. Tijdens de clubs wordt er met veel verschillende materialen gewerkt, waarvan schitterende werkstukken worden gemaakt. Het einde van het clubseizoen wordt altijd feestelijk afgesloten met een speciale activiteit. De exacte dagen en tijdstippen, evenals de contributie voor het clublidmaatschap, kunt u vinden op de speciale clubpagina.

Feesten

De grote bekende feesten worden door De Poort gevierd. Zo wordt er aandacht besteed aan Sinterklaas, Kerstmis en Pasen.

Het Poortkamp

In de zomervakantie wordt in de vijfde week een spetterende kampweek georganiseerd. Het kamp is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het Poortkamp betekent een week lang op stap met leeftijdgenoten, slapen in stapelbedden, zwemmen, samen je keel schor zingen, lekker eten en drinken en natuurlijk heel veel verschillende activiteiten in en rond het bos en sportveld! Elk jaar heeft het kamp een apart thema.

De Rommelmarkt

Jaarlijks wordt er in maart in de ruimte in Pijnacker-Noord een grote rommelmarkt georganiseerd. Behalve de rommelmarkt is er ook een veiling, een plantenmarkt en het rad van avontuur. De opbrengst komt ten goede aan het jeugdwerk van De Poort.

Het Poortertje

Het Poortertje is ons clubblad dat 3 keer per jaar uitkomt. In dit blad, staan naast allerlei informatie over de activiteiten, ook puzzels, leuke verhalen en foto’s.