Terug naar Clubthema’s

Luchtkasteel

Luchtkasteel

Dit luchtkasteel is anders dan een gewoon kasteel! Wij hangen het aan een draadje, maar echte luchtkastelen doen dat natuurlijk niet.

Dit luchtkasteel is een heel speciaal kasteel, niet een kasteel dat je ergens neer kan zetten… er zitten ook geen gewone kamers in, kijk maar, want het is een luchtkasteel!!

Er zitten wel hele speciale kamers in!!

Hoe kan dit nu??? We kunnen ze niet zien, maar ze zitten er wel hoor!!

In dit luchtkasteel zitten kamers, …….en in die kamers blijft alles wat hier gebeurd bewaard.

Alleen de leiding weet wat voor kamers er in dit kasteel zitten, maar jullie mogen dit ook wel weten.

Er zit een droomkamer in. In die kamer zitten allemaal dromen. Dromen over wat we nog eens willen gaan maken met jullie. Welke muziek we hier nog willen draaien en wat voor feestjes we allemaal nog willen bouwen. Allemaal plannen wat we nog willen gaan doen bij de Poort.

Er zit een lachkamer in. Dat is een hele leuke kamer. Daar stoppen we alle leuke dingen in waar we om hebben moeten lachen. Er is gelukkig nog heel veel plaats. Weten jullie er een paar??

Er is ook een huilkamer. Niet zo’n leuke kamer,….. maar ja,…. hij hoort erbij,…. het is nou eenmaal niet altijd leuk. Bij de Poort mag je ook best eens huilen, geeft niks.

Een kamer die er ook zeker weten zit is de vriendenkamer. Daar stoppen we iedereen in die we aardig of lief vinden. In dit luchtkasteel is het altijd druk en heel erg gezellig!! En er is gelukkig nog heel veel ruimte over!!

Elk luchtkasteel heeft zo zijn eigen kamers.

Wie weet waar dit kasteel eigenlijk op lijkt???

Je hoofd!!

De boodschap was: Jullie snapten heel goed dat luchtkastelen ook niet echt bestaan.

Niet iedereen heeft dezelfde kamers, iedereen heeft andere dromen en vindt andere dingen belangrijk. Daar leren we begrip voor hebben.

Wat een prachtige luchtkastelen hebben jullie gemaakt!!