Terug naar Poortkamp

Informatie

Poortkamp 2018: "Poortkamp 50 jaar - het feest staat voor jullie klaar!"

In de zomervakantie organiseert de Poort een gezellige kampweek voor de jeugd in Pijnacker en omstreken. Iedereen van 6 t/m 12 jaar (groep 3 tot en met 8 van de basisschool) kan dus met ons mee op kamp! Om mee te gaan met het Poortkamp, hoef je geen lid te zijn van de Poort.

Poster Poortkamp 2018

Hieronder vindt u de poster van Poortkamp 2018:


(Klik op de afbeelding om te vergroten)

Programma

Ons kamp duurt een week. We geven je alvast een kleine indruk: in het kamphuis slaap je in een stapelbed, we gaan zwemmen, het bos in, zingen, knutselen, sporten, spelletjes spelen en vooral lol maken. De leiding verzint voor de hele week een thema; dit jaar is het thema: "Poortkamp 50 jaar - het feest staat voor jullie klaar!"

Naast het algemene thema is er ook altijd een Bijbels thema. Dit thema wordt uitgewerkt in de dagopeningen, de kampdienst en een aantal avondsluitingen. De kampweek wordt  afgesloten met een Bonte Avond. Op deze Bonte Avond worden de optredens verzorgd door de kinderen, de avond eindigt met een knallende kinderdisco.

Voor de jongste kinderen worden een aantal activiteiten aangepast, zodat zij overal volop aan mee kunnen doen op eigen niveau. Voor de oudste kinderen is er ‘s avonds een extra programma als de jongste kinderen op bed liggen.

50 jaar Poortkamp

Dit jaar bestaat het Poortkamp 50 jaar. Reken maar dat het een feestelijk en bijzonder kamp wordt. We gaan ons best doen om er een onvergetelijke week van te maken. Schrijf je snel in als je dit mee wil maken!

Meer informatie

Dit jaar vindt het kamp plaats van zaterdag 11 augustus t/m zaterdag 18 augustus 2018. Dit doen we al voor de 50e keer. Dus houd de vijfde week van de zomervakantie vrij! Je zult veel avonturen beleven. Dit mag je niet missen!

Voor meer informatie en de kosten zie de website van De Poort: www.depoortpijnacker.nl of stuur een e-mail naar: poortkamp@depoortpijnacker.nl. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook even bellen naar onze contactpersoon .

Inschrijven

Inschrijven kan via deze website, onder het kopje Poortkamp/Inschrijven (of via de link in de rechter kolom).
Schrijf je snel in, want het belooft een superweek te worden!

 
Groetjes,

De Kampleiding.