Terug naar Poortkamp

Inschrijven

Kosten

De kosten voor Poortkamp 2018 zijn €120 per deelnemer. Hiervan dient €40 bij de inschrijving betaald te worden.

Wij adviseren u om uw kind(eren) tijdig in te schrijven i.v.m. het aantal plaatsen! Inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld.

Inschrijving

Om uw kind(eren) in te schrijven dient u het inschrijfformulier in te vullen.

Naar het inschrijfformulier (opent in nieuw venster).

Let op! Uw kind is pas officieel ingeschreven als het inschrijfgeld is betaald. Het inschrijfgeld bedraagt €40 per kind. U kunt dit geld overmaken naar rekeningnummer NL36 RABO 0142 8092 09 o.v.v. Poortkamp 2018 en de naam van uw kind(eren).

Annulering

Bij annulering van uw zijde, tot 6 weken voor vertrek, wordt €25 administratiekosten in rekening gebracht. Bij latere annulering van uw zijde bedragen de kosten 50% van het deelnemersgeld.

In geval van annulering van de zijde van de Poort ontvangt u het gehele bedrag retour.

Inschrijfprocedure

Op deze pagina wordt kort uitgelegd hoe het werkt na de inschrijving van uw kind(eren). Let op: dit is 2018 gewijzigd!

U heeft het inschrijfformulier verstuurd:

  • Bevestiging. U ontvangt via e-mail een bevestiging van ontvangst van het inschrijfformulier. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. De bevestiging van ontvangst kan soms even duren.
  • Overzicht van uw betaling(en). U ontvangt één of meerdere keren via mail een overzicht van uw betaling(en). Hierin wordt aangegeven of het inschrijfgeld en/of het resterende bedrag betaald is.
  • Aanvullende informatie. U ontvangt voor de zomervakantie aanvullende informatie over het kamp (paklijst, groepsindeling, etc.).
  • Aanvullend contact / kennismakingsgesprek.  Als u op het inschrijfformulier aangeeft dat u behoefte heeft aan telefonisch contact of een kennismakingsgesprek, zal de groepsleiding contact met u opnemen. Dit gebeurt meestal in de maand voor de zomervakantie.
  • Op kamp. Op zaterdag is de aankomst op de kampeerboerderij: een fantastische kampweek kan beginnen!

Als u vragen heeft over de inschrijving of de status van de betalingen, kunt u altijd contact opnemen via poortkamp@depoortpijnacker.nl.